Univers de copil

A+ R A-


Horoscopul dragostei pentru luna august 2015

Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2015Afla horoscopul dragostei pentru luna august 2015. Afla ce va prezic astrele in plan sentimental. Citeste si articolul Horoscop august 2015 pentru toate zodiile pentru a afla previziunile astrologice in ceea ce priveste dragostea, cariera, banii si sanatate.

Horoscop Berbec august 2015 - Dragoste

Luna august 2015, pentru nativii Berbec, pe plan sentimental, va fi una destul de complicata si fluida. Va trebui sa faceti fata unor situatii de multe ori ambigue sau chiar conflictuale. Toate acestea se datoreaza prezentei planetei Marte care induce o stare de iritabilitate, energii negative si sentimente contradictorii. Sfatul nostru este sa nu luati decizii cu impact pe termen mediu si lung in aceasta perioada, pentru ca momentul nu este unul prielnic. Incercati sa faceti fata doar provocarilor curente. Nu intrati in conflicte, incercati sa va mentineti calmul chiar daca uneori simtiti ca explodati. Spre finalul lunii astrele incep sa va mai surada. Este o perioada benefica in care puteti sa evadati impreuna cu persoana draga voua din stresul cotidian si sa reincepeti sa comunicati. Pentru nativii Berbec singuri o perioada favorabila intalnirii unor eventuali parteneri va fi tot finalul lunii august.

Horoscop Taur august 2015 - Dragoste

Pentru nativii Taur luna august 2015 va fi pe plan sentimental destul de armonioasa. Veti petrece alaturi de perechea voastra momente speciale, veti comunica si veti rezolva o serie de neintelegeri. In special ultimele 10 zile ale lunii sunt bine aspectate pentru luarea unor decizii importante pe acest plan: logodna, casatorie, aducerea pe lume a unui copil. Si nativii Taur singuri pot intalni in aceasta perioada pe cineva alaturi de care sa construiasca o relatie cu mari sanse de reusita pe termen lung. Ceva mai prost aspectata este insa zona legata de relatiile personale. Vor aparea o serie de animozitati cu cei din anturajul vostru si acest aspect va va face mai irascibili. Focusati-va mai bine atentia si petreceti-va timpul impreuna cu cei din familie. Nu va lasati angrenati in aceste situatii conflictuale. Spre finalul lunii, intrarea lui Venus in sfera relationala va calma lucrurile.

Horoscop Gemeni august 2015 - Dragoste

Pentru Gemeni luna august 2015 aduce schimbari importante incepand cu data de 11, caci Jupiter paraseste zodia Leului si intra in Fecioara. Veti remarca o noua atitudine in viata relationala a nativilor Gemeni. Vorbim despre o transformare treptata, pornind de la o atitudine pasionala si incitanta spre una rationala si pragmatica. Perechea dvs. e centrul de interes. Evident, se anunta o perioada calma, cu dorinta acerba spre linisite si intimitate. Casa devine extrem de importanta, iar legaturile de familie se intaresc. Interesele converg spre aspecte casnice, precum: activitati gospodaresti, amenajari in locuinta, investitii in bunuri etc.

Horoscop Rac august 2015 - Dragoste

In luna august 2015 lucrurile revin la normal in plan relational caci Saturn, stapanul casei cuplului Racului, isi reia mersul direct in casa erotismului. Acum aveti sansa sa lamuriti lucrurile in legatura cu o relatie mai veche ori o problema ce persista in viata de cuplu. De asemenea, aveti posibilitatea sa depasiti barierele si temerile care va macina. In orice caz, deveniti mai intelept, mai precaut, mai rational si, deopotriva, mai atent la nevoile perechii dvs. In orice caz, vorbim despre o luna plina de senzualitate, dar presarata cu note de pragmatism.

Horoscop Leu august 2015 - Dragoste

In luna august 2015 lucrurile sunt extrem de controversate. Posibil sa aveti parte de evolutii neasteptate, gratie conjuncturii: planeta Venus ramane in Leu. In centrul atentiei cade iubirea si relatiile, cu toate ca apar multe situatii neprevazute. Totul depinde de starea dvs., de felul cum tratati lucrurile si reactionati la schimbari. Incercati, pe cat e posibil, sa renuntati la orgoliu si egocentrism. Acordati sansa tuturor, nu refuzati ajutorul si sfaturile celor din jur. Totul tine de felul cum reactionati si, cel mai bine, incercati sa reevaluati relatiile cu modestie, calm, incredere si intelepciune.

Horoscop Fecioara august 2015 - Dragoste

In luna august 2015 lucrurile stagneaza. Venus, planeta iubirii si a relatiilor, se afla in ciclu retrogrand, astfel ca lucrurile raman incurcate ori se incurca. Evident, se acumuleaza tensiune, fustrare si piedici. Tot ceea ce lipseste in aceasta perioada pentru nativii Fecioara este capacitatea de obiectivitate si sinceritate. La acestea, se poate adauga libertatea de alegere si actiune. A doua jumatate a lunii aduce prosperitate si armonie in viata de cuplu, caci Jupiter intra in Fecioara, unde ramane pentru un an de zile. Asadar, vorbim despre dragoste, comunicare, provocare, sentimente, legaturi sufletesti intense.

Horoscop Balanta august 2015 - Dragoste

Luna august 2015 sta sub semnul relational-emotional. Dorinta de afectiune e mare, iar pasiunea pune stapanire pe dvs. In prima parte a lunii sunteti extrem de vulnerabili, fiind atrasi mai ales de persoane cu putere si pozitie stabila, persoane de notorietate. Asadar, vorbim despre o perioada destul de instabila si contradictorie - pe de o parte, relatia frumoasa si armonia de cuplu, pe de alta parte tentatia si situatiile incitante in contact cu lumea. In a doua jumatate a lunii lucrurile incep sa se tempereze, iar viata de cuplu revine pe fagas normal, iar voi reactionati normal. Preferati iesirile in societate si activitatile ce au legatura cu publicul, insotiti fiind de perechea dvs.

Horoscop Scorpion august 2015 - Dragoste

Se anunta o luna august 2015 extrem de incitanta pentru nativii Scorpion. Venus, stapana case cuplului Scorpionului se afla retrograd, fiind pozitionat excelent in horoscopul solar. Sunt mari sanse de implinire in plan sentimental, iar accentul cade pe delicatete, sensibilitate, emotie si sentimente pure. Aceste aspecte pot sa aiba legatura cu statutul social, interesele profesionale, cariera. Veti trece prin multe situatii, placute sau mai putin placute, insa acestea va vor ajuta sa intelegeti lucrurile mai bine, facandu-va sa stiti ce vreti. La un moment dat va trebui sa alegeti, deci trebuie sa analizati atent si sa decideti corect. Pasiunea va poate impiedica intelegerea si modul de gandire.

Horoscop Sagetator august 2015 - Dragoste

Luna august 2015 aduce intamplari memorabile pentru nativii Sagetator in plan sentimental, mai ales in prima saptamana. Responsabila pentru aceasta situatie este planeta Mercur, in conjunctie cu Venus si Jupiter. In orice caz, vorbim despre o perioada plina de evenimente relationale frumoase si complexe, cu rezultat semnificativ asupra vietii de cuplu. Perechea Venus-Jupiter se mentine pe intreaga luna si, cu toate ca isi schimba semnul si casa astrologica, aduce buna-dispozitie si noutate permanenta. Desi vorbim despre suisuri si coborasuri, totul devine mult mai vizibil, mai pragmatic si mai oficial in viata de cuplu.

Horoscop Capricorn august 2015 - Dragoste

In luna august 2015 nu prea va simtiti in largul dvs. Pesemne, totul se trage de la pozitionarea retrograda a planetei Venus in casa a opta. Parca nu aveti stare, va simtiti ingraditi si nu reusiti sa comunicati. Simtiti ca nu aveti posibilitatea de a va exprima liber, de a va motiva alegerile, fiind predispusi la complicatii si tot soiul de obstacole. Va panicati usor si va faceti totul felul de griji in privinta relatiei. Nu exagerati, totusi, si rezistanti tentatiei de a amplifica lucrurile. Sunteti prea perfectionisti si parca nimic nu va multumeste. Incercati insa sa va puneti in pielea celuilalt, analizati lucrurile cu calm si veti atinge echilibrul.

Horoscop Varsator august 2015 - Dragoste

August 2015 pare sa fie extrem de animat si dinamic in plan sentimental, caci influentele sunt puternice: astrele pleaca si vin, iar Venus e retrogrand tocmai in aceasta perioada. Mai mult de atat, Soarele isi pune amprenta in casa cuplului Varsatorului, iar Marte mobilizeaza si aduce energie incepand cu data de 9 august. Evenimentele se petrec cu repeziciune mai ales in a doua jumatate a lunii, fiind posibile tot felul de schimbari si complicatii. Echilibrul si armonia sunt tare greu de mentinut in aceasta perioada. Bine ar fi sa va puneti de acord in orice actiune comuna pentru bunul trai in viata de cuplu. Orice actiune canalizata necorespunzator aduce risc de tensiune si conflicte.

Horoscop Pesti august 2015 - Dragoste

Se anunta o luna august 2015 favorabila vietii de cuplu, plina de emotie si sentiment. Veti avea parte de un eveniment important in viata dvs., caci Jupiter isi face aparitia in casa cuplului Pestilor. Acest lucru aduce cu sine norocul si dezvoltarea armoniasa a relatiei, poate chiar oficializarea sa. In orice caz, urmeaza un an plin de prosperitate si oportunitati in plan relational. Lucrurile sunt sub control si evolueaza pozitiv in majoritatea cazurilor. Totusi, poate sa intervina si despartirea, daca momentan va aflati intr-o relatie dificila.


Articole asemanatoare relatate:
Articole asemanatoare mai noi:
Articole asemanatoare mai vechi:

Poveste cu stiuci

Poveste cu stiuci

Poveste cu stiuci   Odata, raul s-a umflat si s-a apropiat pe pajiste. In fiecare groapa, raul s-a trasformat in cate un mic lac. In care stateau inghesuiti o multime de pestisori....

Unde se aduna apele curgatoare

Unde se aduna apele curgatoare

Unde se aduna apele curgatoare Unde se aduna apele curgatoare? O intrebare ce intereseaza pe multi ... Apele curgatoare se varsa unele in altele, adunandu-se ca ramurile unui copac spre trunchi,...

Legenda viorelei de Gheorghe A…

Legenda viorelei de Gheorghe Antohi

Legenda viorelei de Gheorghe Antohi   Legenda viorelei in versuri de Gheorghe Antohi.   Într-o lume dreaptă şi aleasă,  Trăiau un împărat şi o împărăteasă.  O fată cum nu-i alta creşteau la curtea lor, O preafrumoasă fată,...

Sania de Vasile Alecsandri

Sania de Vasile Alecsandri

Sania de Vasile AlecsandriVa prezentam poezia “Sania”, scrisa de Vasile Alecsandri, un pastel care ne aminteste de iarna, jocurile de iarna, de copilarie ...   Zi cu soare, ger cu stele! ......

Felicitari de Valentines day c…

Felicitari de Valentines day cu si pentru copii

Felicitari de Valentine’s day cu si pentru copii   De Valentine’s Day toata lumea sarbatoreste iubirea. Dragostea e la ordinea zilei. Vezi colectia noastra de felicitari cu si pentru copii de Sfantul...