Univers de copil

A+ R A-


Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2017

Afla horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2016. Afla ce va prezic astrele pe plan sentimental. Citeste si articolul Horoscop ianuarie 2017 pentru toate zodiile pentru a afla ce va rezerva astrele in ceea ce priveste dragostea, cariera, banii si sanatatea.

Horoscop Berbec ianuarie 2017 - Dragoste

Luna ianuarie 2017 sta sub semnul emotiei gratie influentelor survenite din partea planetei Venus aflata in ciclu retrograd. Sunt readuse in discutie relatii mai vechi. De asemenea, pot sa apara anumite probleme, pe neasteptate, datorita unor dorinte pe care nu le-ati marturisit perechii dvs. Depinde de reactiile dvs. si felul de a fi pentru a gasi solutii de rezolvare pentru a iesi din aceste momente de impas. Fiti constienti de ceea ce aveti alaturi, incercati sa va rupeti de trecut. Acordati mai multa atentie persoanei iubite, petreceti in doi si nu ezitati calatoritiile romantic. Fiti deschisi provocarilor, dar nu exagerati: pot fi declansate iubiri secrete.

Horoscop Taur ianuarie 2017 - Dragoste

Luna ianuarie 2017 sta sub semnul emotiei, a iubirii si a armoniei in viata de cuplu, gratie influentelor survenite din partea planetelor Marte si Venus. Sunteti extrem de norocosi. Petreceti timp pretios alaturi de perechea dvs., iar daca sunteti singuri aveti mari sanse s ava intalniti perechea. Stiti exact ce doriti de la viata si actionati pentru indeplinirea dorintelor. Sunteti zambitori, increzatori si actionati fara ezitari pentru indeplinirea proiectelor de viitor. Perechea dvs. si familia va sunt alaturi si va sustin neconditionat. Ei sunt, adesea, cei ce va aduc cu picioarele pe pamant. E bine sa visati, dar actionati mizand pe simtaminte si ratiune, pentru a evita eventualele dezamagiri.

Horoscop Gemeni ianuarie 2017 - Dragoste

In ianuarie 2017 va bucurati de armonie si fericire in viata de cuplu. Mizati, in cea mai mare parte a lunii, pe emotie, iubire, afectiune. Daca sunteti intr-o relatie stabila, e momentul prielnic sa va faceti planuri de viitor. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa va intalniti perechea. Indiferent de situatie, pentru reusita si realizare, e bine sa fiti deschisi in comunicare si cooperanti in activitatile intreprinse. Reusiti sa imbinati utilul cu placutul, responsabilitatea sociala cu viata relationala. Va plac iesirile in doi si nu ratati nicio ocazie pentru o calatorie romantica.

Horoscop Rac ianuarie 2017 - Dragoste

In ianuarie 2017 va bucurati de diverse actiuni ce au legatura cu viata de familie. Relatiile sunt aspectul primordial al lunii, resimtind acut dorinta de relationare emotionala. Din acesta dorinta pregnanta, adesea duceti lucrurile la extrem: emotii intense, fortari emotionale, atitudini exagerate, dorinta de perfectiune. Aceste aspecte pot sa produca unele inconveniente, caci luati orice lucru foarte in serios. Incercati sa actionati prudent, fiti cat mai relaxati si evitati sa va framantati prea mult psihologic. Fiti optimisti si increzatori, zambiti mai mult si luati lucrurile cu calm.

Horoscop Leu ianuarie 2017 - Dragoste

Se anunta o luna ianuarie 2017 extrem de benefica in plan relational. Va bucurati de liniste si armonie in viata relationala. Sunteti extrem de norocosi, iar sansele de fericire si implinire sunt maxime, gratie influentelor survenite din partea planetei Venus. Familia si perechea dvs. va rasfata, dar nu exagerati cu pretentiile. Pentru binele vostru comun, ar fi bine sa comunicati cat mai deschis asupra planurilor de viitor si implicit asupra oricaror probleme care va framanta. Impreuna veti gasi solutii favorabile de rezolvare. Impartasiti ideile, analizati situatiile de viata si abia apoi luati decizii.

Horoscop Fecioara ianuarie 2017 - Dragoste

Luna ianuarie 2017 sta sub semnul emotiei profunde si a pasiunii in viata relationala, gratie influentelor survenite din partea planetelor Venus, Marte si Mercur. E ceva dincolo de cuvinte si orice fapt de viata se invarte in jurul dragostei pentru perechea dvs. Emotiile se tin lant, la cote maxime. Intensitatea afectiva, iubirea, armonia, romantismul si fericirea sunt cuvintele de baza ale acestei perioade. Totusi, nu va lasati dusi de val. Daca sunteti intr-o relatie stabila, va faceti planuri de viitor alaturi de perechea dvs. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea, doar ca trebuie sa iesiti in societate si sa acordati atentie persoanelor interesate de dvs.

Horoscop Balanta ianuarie 2017 - Dragoste

In luna ianuarie 2017 sunteti destul de sensibili din punct de vedere emotional si va consumati mai mult decat de obicei. Incercati sa va temperati si sa luati lucrurile cu rabdare si incredere. Bucurati-va de ceea ce aveti si nu va faceti griji inutile. Luati lucrurile prea in serios, ceea ce cauzeaza raspunderi majore si va marcheaza in plan psihologic. Separati latura vietii profesionale de latura personala. Cei dragi va sunt aproape, indiferent de situatie, familie, prieteni, perechea dvs. Manifestati-va afectiunea si bucurati-va de ceea ce aveti, de lucrurile marunte ce fac viata mai frumoasa.

Horoscop Scorpion ianuarie 2017 - Dragoste

In luna ianuarie 2017 norocul va surade. Va bucurati de liniste si armonie in viata relationala gratie influentelor survenite din partea planetelor Venus si Marte. Alaturi de perechea dvs. petreceti clipe minunate, pline de romantism, emotie si iubire. Daca sunteti intr-o relatie stabila, sunt mari sanse sa va faceti planuri serioase de viitor. Daca sunteti singuri, e momentul propice sa iesiti in societate, caci sunteti adorabili, cuceritori si indrazneti, cu mari sanse sa va intalniti perechea. In orice caz, vorbim despre emotie, fericire si dragoste.

Horoscop Sagetator ianuarie 2017 - Dragoste

Luna ianuarie 2017 aduce liniste si armonie in plan relational. Va canalizati intreaga energie spre activitati casnice, aspecte si chestiuni ce au legatura cu caminul dvs. Sunteti deschisi in comunicare, iar deciziile le luati in urma consultarii cu cei dragi. Va bucurati de ceea ce aveti alaturi si petreceti timp pretios alaturi de perechea dvs. In sfarsit, reusiti sa clarificati anumite probleme din trecut. Daca sunteti intr-o relatie stabila, va faceti planuri de viitor. Daca sunteti singuri, e timpul sa iesiti cu prietenii, sa socializati si sa oferiti sanse celor ce doresc sa va cunoasca.

Horoscop Capricorn ianuarie 2017 - Dragoste

In luna ianuarie 2017 va aflati sub imperiul emotiilor gratie influentelor survenite din partea planetei Venus. Puneti suflet in tot ceea ce faceti si fiecare decizie trece mai intai prin filtrul afectiv. Totusi, nu va lasati dusi de val si reusiti cu brio sa alegeti rational, cumpanind orice act. Evident, va sunt dragi persoanele cu care impartasiti aceleasi idei si interese. Comunicati deschis, iar iubirea va inspira. Familia si perechea dvs. va sunt alaturi neconditionat. In aceasta perioada sunt favorizate calatoriile romantice, in doi. In cazul in care sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea.

Horoscop Varsator ianuarie 2017 - Dragoste

In luna ianuarie 2017 aspectul rational al vietii bate aspectul emotional. Inainte de a lua decizii, aveti nevoie de timp de gandire, despicati firul in patru si analizati situatia pe taote partile. Acest lucru poate crea disconfort celor din jur, inclusiv asupra perechii dvs., care nu prea va intelege. Sunteti sensibili, iar faptul ca nu toti impartasesc aceleasi idei va creeaza senzatia de dezamagire si izolare. Incercati sa fiti mai permisivi, mai putin pretentiosi, mai iubitori, mai increzatori in viitor si intelegatori cu ceilalti. Doar in acest fel veti obtine plus valoare, reusind sa petreceti in aromonie, dragoste si liniste.

Horoscop Pesti ianuarie 2017 - Dragoste

Luna ianuarie 2017 sta sub semnul emotiei si a pasiunii gratie influentelor survenite din partea planetelor Venus si Marte. Reusiti sa atrageti atentia asupra dvs. prin felul de a fi, de a gandi si simti. Daca sunteti intr-o relatie stabila, petreceti clipe minunate alaturi de perechea dvs. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Iubirea si bunadispozitie sunt elementele coordonatoare ale acestei perioade. Totusi, ar fi bine sa va pastrati doza de ratiune si luciditatea in toate actiunile pe care le savarsiti. Adesea, doriti prea multe, iar timpul e dusmanul dvs. Stabiliti-va prioritatile si bucurati-va de tot ceea ce e frumos si bun.


Articole asemanatoare relatate:
Articole asemanatoare mai noi:
Articole asemanatoare mai vechi:

Metode contraceptive Metode de…

Metode contraceptive Metode de bariera

Metode contraceptive - Metode de bariera     Metodele de bariera, precum, prezervativele, diafragmele, calotele (capisoanele) cervicale, buretii si spermicidele impiedica fizic intrarea in contact a spermatozoidului cu ovulul. In general, aceste...

Culori acuarele Constanta Buze…

Culori acuarele Constanta Buzea

Culori acuarele - Constanta Buzea   Culorile iata-le, iata, Sub pensula cea inspirata – O dunga subtire, o pata Vaslind pe hartia curata.  

Tarca sau cotofana pasare

Tarca sau cotofana pasare

Tarca sau cotofana - pasare Tarca sau cotofana este cumatra buna, dupa obiceiuri, cu gaita. Si ea face iures printre bietele pasarele, starpindu-le ouale si puii. In schimb, este mai prietenoasa,...

Legenda ciocarliei de Vasile A…

Legenda ciocarliei de Vasile Alecsandri

Legenda Ciocarliei de Vasile Alecsandri   Din vremuri de demult n-a fost fata mai frumoasa ca Lia, fata de imparat. Fata ei alba, ochii albastri si parul balai, frumusetea trupului ei...

Icterul la nou nascuti

Icterul la nou nascuti

Icterul la nou-nascuti   Ai trecut cu bine de nastere, iar copilul incepe sa se dezvolte. Imediat dupa nastere, insa, in sangele fatului si nou-nascutului, circula mult mai multe globule rosii (6-8 milioane/ml) decat mai tarziu, in sangele sugarului. Ele se distrug in primele zile deoarece...