Univers de copil

A+ R A-


Horoscopul dragostei pentru luna martie 2015 

 

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2015Afla horoscopul dragostei pentru luna martie 2015 pentru toate zodiile. Afla ce va prezic astrele pe plan sentimental. Citeste si articolul Horoscop martie 2015 pentru toate zodiile pentru a afla ce va rezerva zodiile in ceea ce priveste dragostea, cariera, banii si sanatatea.

 

Horoscop Berbec martie 2015 - Dragoste

Luna martie 2015 va fi o luna destul de plina pentru Berbeci, cu multe schimbari si situatii inedite inclusiv pe plan sentimental. Situatia astrala va va face mai inclinati spre o analiza interna profunda, o restabilire a prioritatilor si luarea unor decizii in ceea ce priveste viata de cuplu. Prezenta planetei Venus in prima saptamana a lunii va va face mai increzatori in sine, mai energici, mai optimisti si mult mai directi. Veti trai la maxima intensitate alaturi de persoana iubita. Posibile altercatii pot aparea pe la mijlocul lunii martie. Cu putina diplomatie, intelegere si comunicare veti reusi sa treceti peste ele. O perioada favorabila pentru nativii Berbec singuri va fi ultima saptamana a lunii.

 

Horoscop Taur martie 2015 - Dragoste

Se anunta o luna martie interesanta pe plan sentimental pentru nativii Taur. Inclinatia voastra spre spiritualitate, spre partea frumoasa a vietii se va reflecta si in viata de cuplu. Veti fi mult mai creativi si veti face eforturi considerabile pentru a face persoana iubita sa realizeze cat de importanta este pentru voi. Este un bun moment sa va consolidati relatia, sa rezolvati eventualele disensiuni si sa treceti intr-o alta etapa. Poate fi o luna in care cei necasatoriti sa decida sa faca pasul cel mare. Pentru nativii Taur singuri o conjunctura astrala foarte favorabila va fi pe data de 17 martie 2015 ca urmare a intrarii planetei Venus in casa dragostei. Si tranzitul Soarelui pe 21 martie poate face aceasta zi una deosebit de speciala.

 

Horoscop Gemeni martie 2015 - Dragoste

Luna martie 2015 debuteaza pentru nativii Gemeni cu o perioada de introspectie interioara, de regasire a sinelui, de analiza a trecutului si luarea unor decizii cu efect pe termen mediu. Si pe plan sentimental va veti reevalua relatia si comportamentul in cuplu. Acest aspect va va ajuta sa va consolidati relatia, sa comunicati mai eficient si sa rezolvati multe neintelegeri. Cei singuri este posibil sa aiba o serie de aventuri, trairi intense dar de scurta durata. Se pot indragosti in taina de cineva si nu vor avea curajul sa-i spuna acesteia ce simt. Spre finalul lunii viata de familie se echilibreaza, veti petrece momente frumoase in compania persoanei iubite si alaturi de copii.

 

Horoscop Rac martie 2015 - Dragoste

Luna martie 2015 pare sa fie o perioada mai relaxanta in plan emotional, astfel ca veti nativii Rac vor reusi sa-si exprime sentimentele mult mai usor. De asemenea, creste increderea sine si in puterea de seductie. Asadar, totul revine pe fagas normal. Aveti asteptari de la perechea dvs. si sunteti pretentiosi in alegerile sentimentale. Va atrag mai ales personele bine vazute, cu statut social si prestanta. Sunt posibile aventuri cu cineva superior ierarhic. Indiferent de situatie, se pune problema avansarii in cariera, reusind acest lucru gratie relatiilor cu perechea dvs. sau legaturilor sentimentale daunatoare relatiei personale. Martie pare sa fie luna in care reusiti cu greu sa separati viata intima se cea profesionala si publica.

 

Horoscop Leu martie 2015 - Dragoste

Luna martie 2015 e inceputul unei perioade animate in plan sentimental. Responsabili pentru starea de buna-dispozitie, emotie si satisfactie a nativilor Leu sunt planetele Saturn (stapanul casei cuplului) si Jupiter (stapanul casei dragostei). Evident, nu trebuie sa uitam de influentele favorabile ce vin din partea planetelor Venus si Marte. Ele aduc dorinta, iubire si pasiune. Martie pare sa fie perioada implinirii si a realizarii vietii sentimentale. De impact sunt si calatoriile, studiile, participarile la activitati culturale, spirituale, inaltatoare pentru suflet. Vorbim de succes si reusita.

 

Horoscop Fecioara martie 2015 - Dragoste

Luna martie 2015 pare sa fie o perioada in care accentul cade pe emotie si romantism. Manifestati o predilectie aparte spre idealism si perfectiune, asa cum va sta in fire. In  ajutor va sare Soarele – aflat in casa cuplului Fecioarei, precum si Mercur, stapanul Fecioarei. De pe de parte, Soarele lumineaza si incalzeste, ceea ce aduce luminozitate, stralucire si insufletire in plan sentimental. Pe de alta parte, Mercur aduce emotie si incarcatura sentimentala ce duce spre alegeri gresite, situatii confuze si chiar dezamagiri, datorita combinatiei Mercur-Neptun. Fiti atenti, manifestati-va sentimentele reale si totul va fi bine.

 

Horoscop Balanta martie 2015 - Dragoste

Luna martie 2015 e plina de emotie, energie, mister, noutate si surprize. Evident, totul sta sub influenta plantelor Marte (dorinta si senzualitate) si Venus (seductie si iubire), precum si a Soarelui – datator de viata. In aceasta perioada viata intima si sentimentala e extem de incarcata, dinamica si plina de evenimente insemnate. Posibil sa fie vorba chiar de actiuni si tendinte pasionale, marcante pentru intreaga perioada a lunii. Posibil sa aveti parte de o noua relatie sau relatia existenta sa treaca printr-un proces de schimbare. Va bucurati de prieteni, oameni dragi aproape, drumuri si calatorii placute, mizand mult pe socializare si comunicare.

 

Horoscop Scorpion martie 2015 - Dragoste

Luna martie 2015 aduce elan si romantism. Sunteti extrem de vulnerabili, reusind sa cadeti in plasa chiar la o simpla replica, la o ocheada galesa. Va lasati prada sentimentelor extrem de usor, astfel ca reusiti sa va indragostiti chiar fara sa vreti. Totusi, nu renuntati la pretentii si idealism, iar Neptun pare sa fie plin de magie, provocator si confuz deopotriva. Deoarece se resimte o puternica influenta pe conjunctia Venus-Marte, se poate remarca cu usurinta legatura stransa intre viata sentimentala si viata profesionala a nativilor Scorpion.

 

Horoscop Sagetator martie 2015 - Dragoste

Martie 2015 pare sa fie cea mai pasionala luna a anului 2015. Emotiile sunt puternice si aveti parte de multe evenimente neprevazute, neasteptate. Beneficiati de influenta favorabila a planetelor Uranus, Marte, Venus si a Soarelui. Acestea aduc vitalitate, initiativa, prospetime, stralucire. Sub acest tandem, e si normal sa va bucurati de elan in plan sentimental, cu circumstante favorabile consumarii emotiilor si sentimentelor. Sunteti activi, radiati de fericire, asa ca manifestati preferinta spre iesiri in societate, distractie, placeri si pasiune. Totusi, nu strica sa fiti rationali ... daca va lasati dusi de val, puteti cadea in curse, incurcaturi, amagiri si erori.

 

Horoscop Capricorn martie 2015 - Dragoste

Prima parte a lunii martie 2015 nu pare sa fie foarte generoasa in plan sentimental. Sunteti mai degraba pragmatici si va indreptati atentia spre familie si casa. E posibil sa va mutati, sa redecorati interiorul, sa rezolvati anumite probleme de familie etc. Dar, totul e de scurta durata, caci a doua jumatate a lunii aduce iubirea in prim plan. Venus aduce revigoare si fericire, romantism si distractie. Aveti putere de seductie, reusiti sa va exprimati sentimentele de iubire, simtiti nevoia de afectiune si chiar aveti parte de noi cuceriri ori confirmari in relatia existenta.

 

Horoscop Varsator martie 2015 - Dragoste

In luna martie 2015 va manifestati intens si energic in plan sentimental. Responsabil de situatie e Jupiter. Veti avea parte, cu siguranta, de un eveniment important in viata relationala, sentimentala. Asadar, asteptati-va la o intalnire surpriza, o deplasare, o discutie ori un mesaj ce va poate stabiliza relatia actuala sau va poate aduce o noua iubire. Relatia dvs. sta sub semnul intelectului, astfel ca relatiile ce apar au legatura informatia, publicul, societatea, calatoriile. In a doua jumatate a lunii va retrageti din viata sociala, preferand sa stati alaturi de cei dragi, in familie. Influenta vine din partea planetei Venus, ce aduce intimitate.

 

Horoscop Pesti martie 2015 - Dragoste

Luna martie 2015 va fi pe plan sentimental o luna privita sub spectrul rationalului. In special in prima parte a lunii veti fi mai preocupati de partea materiala, veti pune accent pe chestiuni legate de casa, finante. Alaturi de partener veti incerca sa gasiti solutii pentru a trece peste anumite situatii mai sensibile in ceea ce priveste chestiuni de natura financiara. Veti incerca sa creati o anumita stabilitate. Odata cu intrarea planetei Venus, pe 17 martie 2015, in casa dragostei se va produce o schimbare in relatia de cuplu. Veti petrece mai mult timp impreuna, veti iesi impreuna mai des, veti comunica mai multe, ceea ce va avea efecte benefice asupra relatiei. Aceasta perioada va fi una favorabila si pentru nativii Pesti singuri care pot intalni in acest interval pe cineva alaturi de care sa inceapa o relatie.


Articole asemanatoare relatate:
Articole asemanatoare mai noi:
Articole asemanatoare mai vechi:

Piramidele si astronomia

Piramidele si astronomia

Piramidele si astronomia Construite din dorinta faraonilor epipteni de a-si asigura nemurirea, piramidele au pastrat peste veacuri nu numai numele celor pentru care au fost inaltate, ci si dovada unica a...

Calciul si dintii

Calciul si dintii

Calciul si dintii Multi parinti, neglijand principiile unei alimentatii rationale considera ca responsabil de aparitia cariilor este calciul. Fara a avea nici un indiciu, nicio confirmare a medicului, ei...

Caprioara de Emil Garleanu

Căprioara de Emil Gârleanu   Pe muşchiul gros, cald ca o blană a pământului, căprioara stă jos lângă iedul ei. Acesta şi-a întins capul cu botul mic, catifelat şi umed, pe spatele...

O Holy Night audio si versuri

O Holy Night audio si versuri

O Holy Night - audio si versuri   O Holy Night! The stars are brightly shining, It is the night of the dear Saviour's birth. Long lay the world in sin and...

Unirea versuri pentru copii

Unirea versuri pentru copii

Unirea - versuri pentru copii Va oferim spre lectura poezia “Unirea” scrisa de Haralambie Tugui. Munteni si moldoveni, Voind Unire, Ca frati de-un neam, De-un gand si de-o simtire, Mainile si le-au strans...