Univers de copil

A+ R A-


Urari de La multi ani pentru Anul Nou 2014

urari de anul nou 2014 pentru cei dragi la multi ani 2014Sa intampinam Noul An 2014 in veselie, trai bun si speranta. Vezi cateva urari si mesaje frumoase de La Multi Ani pentru Anul Nou 2014 care tocmai bate la usa.

Anul Nou 2014 sa va aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a va implini toate obiectivele, intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care vi le ofera si pe acel cineva care sa va faca sa zambesti. La multi ani!

La multi ani 2014 alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si bafta!

Va dorim un an 2014 mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!

Fie ca anul 2014 care incepe sa va astearna in cale poteca neteda, vegheata de stelute norocoase si ingeri balai, iar dorintele sa vi se implineasca, cate una in fiecare zi! La multi ani cu sanatate si fericire!

Sa aveti parte de multa sanatate, bucurie, casa plina de veselie, bani la greu, noroc cu carul, sanatate, sus paharul! La multi ani!

Fie ca iubirea, intelepciunea, increderea si generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani in 2014!

Sa aveti parte de veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, tot ce doriti si sus paharul! La Multi Ani 2014!

Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case numai fericire si belsug. La multi ani 2014!

Descoperiti, invatati cu adevarat sa credeti in frumos, traiti sentimentul de impreuna, alaturi de cei dragi! La multi ani 2014!

Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si belsug. La multi ani 2014!

Anul Nou 2014 sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie. La Multi Ani!

Noul an sa va fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, fericire si nu in ultimul rand sanatate! La multi ani 2014!

Nou este anul care vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele noastre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou 2014 asa cum ati visat!

Un An Nou incununat cu infinte desfatari ceresti si sa aveti parte de tot ceea ce poate fi mai frumos si mai binecuvantat! La multi ani 2014!

Anul Nou 2014 sa va aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. La multi ani!

Insoteste acest mesaj de o frumoasa felicitare de Revelion 2014. De asemene, te-ar putea interesa sa afli cateva obiceiuri si superstitii legate de Revelion si Anul Nou practicate in jurul lumii.


Articole asemanatoare relatate:
Articole asemanatoare mai noi:
Articole asemanatoare mai vechi:

Prietenia dintre caine si pisi…

Prietenia dintre caine si pisica poveste de Alexandru Mitru

Prietenia dintre caine si pisica - poveste de Alexandru Mitru   Va oferim spre lectura povestea cu talc “Cum s-a stricat prietenia dintre caine si pisica” scrisa de Alexandru Mitru.   Prietenia cea adevarata...

Zana Primavara compunere si im…

Zana Primavara compunere si imagini

Zana Primavara compunere si imagini Primavara bate la usa, iar noi o asteptam cu mare nerabdare. Dar cine vine intr-un mod miraculos si face ca totul sa inverzeasca, sa infloreasca si...

Lostrita pestele tigru al apel…

Lostrita pestele tigru al apelor din Carpati

Lostrita - pestele tigru al apelor din Carpati Pana nu demult, lostrita (Hucho hucho) se intalnea in raurile Olt, Jiu, Mures, Arges, Lotru, Cerna, unde era considerata podoaba apelor montane. Pescuitul...

Retete de mancare cu dovlecei …

Retete de mancare cu dovlecei pentru copii

Retete de mancare cu dovlecei pentru copii Va prezentam cateva retete de mancare cu dovlecei pentru copii: dovlecei cu branza la cuptor si sufleu de dovlecei.

Povestea celor trei purcelusi

Povestea celor trei purcelusi

Povestea celor trei purceluşi   Citiţi “Cei trei purceluşi”, dupa o poveste de Serghei Mihailov.   Trăiau odată, într-o pădure îndepărtată, trei purceluşi. Trei fraţi. Semănau atât de tare unul cu celălalt încât foarte...